top of page

Voor wie 

Senang Producties biedt jongeren en adolescenten met een zorgbudget een plek om hun creatieve potentie op het gebied van audio-video-graphics in een veilige sociale context te kunnen ontwikkelen. Hierin is soms wat extra persoonlijke begeleiding nodig. Bij Senang Productions ga je op je eigen wijze en tempo werken aan creatieve projecten. Dat kan een eigen project zijn of van een externe opdrachtgever. Dit is stimulerend en inspirerend, maar soms ook uitdagend. Wat doe je als je vast loopt of als je moeite hebt met sociale interacties? Daarvoor bieden we de juiste begeleiding door mensen die naast de nodige expertise hebben op het gebied van audio/video/graphics ook ervaren zijn in de zorg. 

Voor beginners en gevorderden

Je kunt instappen van beginners tot gevorderd niveau waarbij je op een laagdrempelige manier leert te werken met de soms complexe instrumenten, camera's en computerprogramma's. Als je samenwerken nog lastig vind kun je ook zelfstandig werken (op jouw manier en tempo) waarbij je deel uit maakt van een team waarmee je een eindproduct werkt. 

Hoe leer je?

Je leert door te beginnen met maken van producties en je krijgt daar waar nodig extra (individuele) ondersteuning. Dat kan zijn in de vorm van individueel les (als onderdeel van je programma) en/ of we kijken over je schouders mee en springen in wanneer je er even niet uitkomt. Je talenten en je passie zijn het uitgangspunt van waaruit we kijken hoe en waarin je je wilt ontwikkelen. 

Het samenwerken, (van elkaar) leren door te doen en je laten inspireren is de kracht van Senang Producties.

Gericht leren

Soms is er behoefte om te werken volgens een plan dat we samen met je maken, zodat je de juiste begeleiding krijgt, overzicht houdt en om te kunnen reflecteren op je ontwikkeling. De doelen zijn gericht op het creatieve aspect waaraan een persoonlijk doel is gekoppeld. Bijvoorbeeld:

 

  • Door in een bandje te spelen leer je niet alleen beter je instrument beheersen (=creatief doel), maar leer je ook met anderen samen te werken (=persoonlijk doel).  

  • Of je gaat jouw liedje opnemen (=creatief doel) en je moet accepteren dat het niet perfect is (=persoonlijk doel)

Leeromgeving

De zuidpoort bied veel mogelijkheden, we hebben 2 ruimtes in de kelder van ons zelf, een studio en opname gedeelte. Daar kan ook gewoon muziek gemaakt worden met een band. IN de studio hebben we de juiste apparatuur om muziek op te nemen, of te werken aan video projecten of grafische vormgeving. Ook zijn er meerdere vergader ruimtes die gereserveerd kunnen worden om in te flexwerken of vergaderen. 

 

Mocht je behoefte hebben aan een rustige individuele werkplek, dan kunnen we kijken of we de wensen en mogelijkheden op elkaar kunnen afstemmen.

Ook zijn we bezig met verschillende projecten op locatie zoals Senang Sessions of foto/ video opdrachten.  We kijken goed wat passend is en aansluit op de wensen en talenten per persoon.

senang_productions_ons_aanbod_studio.jpg

We zijn er ook voor mensen met een PGB, ZIN of WMO. 

  • Krijg structuur in de week

  • Kom uit je sociale isolement

  • Onderzoek en ontwikkel je talenten

  • Werk op je eigen manier en tempo

  • Krijg professionele begeleiding

bottom of page