top of page
Teamwerk

Over Senang

"Door samen te werken bundel je kennis en creativiteit."
senang_productions_peter_plijnaer_oprich

Peter Plijnaer.                                                           Foto door: Michelle Schreven

Oprichter Peter Plijnaer is opgeleid als cultureel maatschappelijk werker. Hij heeft naast jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening (o.a. dr. Leo Kannerhuis) gewerkt als muziekdocent bij theaterwerkplaats Kazou. Hier werkte hij met jongeren met autisme. 
Peter is muzikant, componist voor films en theater en producer. 

Senang Productions biedt activiteiten en producties aan op het gebied van Audio- Video- Graphics. We brengen professionals en creatief talent samen. Dit creatief talent bestaat voor een deel uit mensen die hun toekomst willen vormgeven en daarvoor een veilige basis nodig hebben. 

Bij Senang Productions is een prettige werksfeer waarin je wordt gestimuleerd om nieuwe dingen te leren. Je specialiseert je en je ontwikkelt je creativiteit. Hiervoor bieden wij coaching op persoonlijke ontwikkeling waardoor er nieuwe perspectieven ontstaan.

 

Ondersteuning op maat

Senang Productions wil dat mensen vanuit hun passie en talent leven en in staat zijn om regie te krijgen over hun leven. Door te doen wat je het liefste doet in een setting die voor jou goed werkt, wordt er steeds meer mogelijk en groeit de mate van zelfstandigheid en regie in werk, leven en inkomen.

 

Wij richten ons op de creatieve kant: audio, video (&foto), graphics (grafische vormgeving). Daarbinnen bieden we de mogelijkheid voor iedereen om zich te ontwikkelen. We zien dat deze ontwikkeling bij iedereen in een ander tempo en op een ander niveau verloopt, maar dat er altijd ruimte is voor groei. Op persoonlijk vlak én vakinhoudelijk. Voor de één houdt dit in dat er perspectief is op een baan. Bij de ander begint het bij een werkplek waarin je vanuit een veilige setting, zelfstandig of in een team aan creatieve producties werkt.

Samenwerking

De sociale context krijgt bij ons veel aandacht. Iedereen draagt op zijn/ haar een steentje bij aan een productie en daarbij hebben we elkaar nodig. Want door samen te werken bundel je kennis en creativiteit. Dat motiveert en inspireert!

Locatie

Senang Productions is gevestigd in het sfeervolle en ruim opgezette Studio Het Lab in Arnhem. Dit is sinds jaren een bekende creatieve broedplaats waar alle apparatuur en sfeervolle ruimtes aanwezig zijn om een hoog kwalitatief product te maken: computers, muziekapparatuur, een opnamestudio, muziekinstrumenten, foto-/video studio. Ga eens naar de site www.studiohetlab.nl voor meer info en sfeerimpressies.

bottom of page