top of page
IMG_6065_edited.jpg

Senang Sessions

Senang Sessions 

Zie hieronder impressie filmpjes van Senang Sessions . We hebben de Senang Sessions op verschillende locatie gehouden. Maar de basis blijft altijd het zelfde een open podium voor iedereen en een gezellige sfeer.

 

Op dit moment worden de Senang Sessions bij Sama Sama georganiseerd. Waardoor we ook lekker eten kunnen aanbieden aan het begin van de avond!

"Een authentiek Indonesisch – Aziatisch wijkrestaurant, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan de maatschappij. U kunt bij ons terecht voor heerlijke vers bereide gerechten waar u heerlijk van kan genieten in buffetvorm, van vrijdag tot en met zondag we sluiten om 21:00 uur. Heeft u zin om uw eigen authentieke Indonesische gerechten te maken, neem dan deel aan onze kookworkshops. Deze vinden plaats op de woensdag / donderdag, ook voor bedrijven en personeel uitjes, vraag naar de mogelijkheden. Voor feesten en partijen denken wij ook graag met u mee."

Voor meer info over Sama Sama klik op het logo.

Senang Sessions

 

Iedere eerste donderdag van de maand organiseren wij Senang Sessions. Op deze avond bieden we zowel opkomende als ervaren muzikanten de kans om podiumervaring op te doen, met andere muzikanten in contact te komen en nieuwe muziek te promoten.

 

Elke Senang Sessions avond wordt geopend door een gevestigde artiest die voor de nodige inspiratie en sfeer zorgt. Daarna is het podium vrij voor iedereen. We kunnen ook voor begeleiding zorgen of muzikanten die meespelen.

Inschrijven kan op de avond zelf bij binnenkomst. 
Maar je kan natuurlijk ook mensen aanmoedigen en gezellig met een drankje van de muziek genieten. 

Ben jij een singer-songwriter?
Een duo of band, met eigen nummers?
Heb je al wat podiumervaring?
Lijkt het jou leuk om beginnende artiesten te inspireren?


Meld je dan aan om openingsact te worden!
bottom of page